+info
Fitxa normal

Receptes

Avorrit de cuinar sempre el mateix? Se t'acaben les idees? No saps quina quantitat de cada ingredient has de comprar per elaborar el teu plat preferit? En aquest espai hi trobaràs receptes de cuina per poder cuinar de forma sana i equilibrada cada dia sense haver de renunciar al plaer del bon menjar. Receptes de tota la vida, fàcils, lleugeres, plenes de sabors i colors, per a tota la família.
Entrants que comencen a obrir boca i que ens preparen per als plats següents. Primers com sopes, cremes, plats de llegums... Segons, apostant per coccions saludables, per productes de proximitat i de temporada. I finalment, els postres, el moment més esperat i dolç de l’àpat.

Volem que tinguis a mà totes les facilitats per poder innovar a la teva cuina i fer feliços als teus. Sorprèn-los cada dia!

A  més, si ets una persona atrevida que li agrada compartir les coses amb els altres, també tens l'oportunitat de poder penjar la teva pròpia recepta a la nostra web. Només cal que omplis el formulari següent.
Pelarem les patates, les rentarem, les tallarem a quarts i les posarem a bullir en una cassola amb aigua per la meitat de la cassola. Agafarem la col (important que hi hagin fulles verdes perquè el trinxat ens aga  un color verdós i no blanc) i en traurem el nervi del mig a les fulles. Quan la patata estigui a mitja cocció introduirem la col i ho deixarem bullir tot junt  fins que quedi tendre, intentant que no es passi perquè sinó la col perd tot el color verd.
Deixarem escórrer el conjunt en un escorredor, una bona estona,  fins que no quedi gens d’aigua....
En una olla, posarem 1 got d’aigua a bullir i quan comenci a fer-ho, hi afegirem el bacallà. Després apagarem el foc i ho mantindrem tapat uns 10 minuts. Passat aquest temps traurem escorregut el bacallà, que estarà blanc i perfectament cuinat. Afegirem la patata pelada i trossejada i la courem en aquesta mateixa aigua,  fins que quedi feta. (També podem coure la patata al forn o al caliu). Posarem en el got del Túrmix la patata, el bacallà (net de pell i espines i esmicolat), els alls confitats, un generós raig d’oli d’oliva verge, un raig de nata líquida i la...
A sobre d’una superfície llisa, posarem paper  film i a sobre hi estirarem els 25 espaguetis, perfectament alineats i tocant-se l’un amb l’altre. Amb una màniga pastissera, farem un rul·lo de beixamel a la carbonara d’1 cm de diàmetre al llarg de l’estoreta d’espaguetis. Enrotllarem el paper  film formant un cilindre. Ho congelarem o ho refrigerarem (s’aconsella congelar per facilitar el tall posterior).
Fondrem la mantega a foc lent i afegirem la farina. Ho batrem amb varetes  fins que aconseguim una crema espessa. Sense...

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

3 + 0 =
Resol la operació, siusplau.