+info
Fitxa normal

Receptes

Avorrit de cuinar sempre el mateix? Se t'acaben les idees? No saps quina quantitat de cada ingredient has de comprar per elaborar el teu plat preferit? En aquest espai hi trobaràs receptes de cuina per poder cuinar de forma sana i equilibrada cada dia sense haver de renunciar al plaer del bon menjar. Receptes de tota la vida, fàcils, lleugeres, plenes de sabors i colors, per a tota la família.
Entrants que comencen a obrir boca i que ens preparen per als plats següents. Primers com sopes, cremes, plats de llegums... Segons, apostant per coccions saludables, per productes de proximitat i de temporada. I finalment, els postres, el moment més esperat i dolç de l’àpat.

Volem que tinguis a mà totes les facilitats per poder innovar a la teva cuina i fer feliços als teus. Sorprèn-los cada dia!

A  més, si ets una persona atrevida que li agrada compartir les coses amb els altres, també tens l'oportunitat de poder penjar la teva pròpia recepta a la nostra web. Només cal que omplis el formulari següent.
THERMOMIX ®
1.- Escorrerem el bacallà i l’assecarem amb paper de cuina o amb un drap de cotó.
2.- Posarem l’oli i els alls dins del got i ho programarem 6 minuts a temperatura Varo- ma i a velocitat 3 1⁄2 (si no els volem triturar els programarem a velocitat 1 i ho retirarem quan acabi el temps).
3.- Baixarem les restes de les parets i, amb la màquina en marxa a velocitat 4, afegirem el bacallà i ho apujarem a velocitat 6.
4.- Afegirem la nata i el pebre i ho programarem uns 15 segons a velocitat 6.
5.- Comprovarem que estigui tot ben lligat...
THERMOMIX ®
1.- Posarem les closques de les gambes, l’os del rap partit a trossos i 500 g d’aigua en el got i ho programarem 7 minuts a 100oC i a velocitat 1. Seguidament, colarem el fumet amb la cistella damunt d’un bol i ho reservarem. Rebutjarem les closques i els caps de les gambes i els ossos del rap.
2.- Esclarirem el got, hi posarem la pastanaga, el porro, els alls i l’oli i ho trossejarem 3 segons a velocitat 5. A continuació, ho ofegarem 6 minuts a 120oC i a velocitat 1.
3.- Hi afegirem el brandi i ho ofegarem 1 minut més a 120oC i a...
THERMOMIX ®
1.- Posarem els ingredients de la picada en el got i ho triturarem 30 segons a velocitat progressiva 5-10. Seguidament, ho retirarem del got.
2.- Per fer el fumet posarem l’aigua, els caps i les closques de les gambes (reservarem els cossos) en el got i ho programarem 5 minuts a 100oC i a velocitat 4. A continuació, colarem el fumet amb un colador fi i ho reservarem. Rentarem bé el got i la tapa.
3.- Per fer el sofregit posarem la ceba, l’all i el pebrot en el got i ho trossejarem, pro- gramant 4 segons a velocitat 5. Amb l’espàtula baixarem...

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

6 + 3 =
Resol la operació, siusplau.