Receptes

AIGUA DE VALENCIA

Ingredients: 
200 g de sucre
2 taronges i 1 llimona pelades (sense res de part blanca ni llavors) 500 g de glaçons
150 g de licor (que no sigui anís)
1 ampolla de cava
Grau de dificultat: 
Molt fàcil
Preparació: 

THERMOMIX ®
1.- Posarem el sucre, les taronges, la llimona i 250 g de glaçons en el got i ho tritura- rem 1 minut a velocitat 5-10.
2.- Hi afegirem la resta de glaçons i ho triturarem 1 minut més a velocitat 5-10.
3.- Ho programarem a velocitat 3, sense temps, i hi afegirem el licor i el cava pel bocal ben a poc a poc.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.