Receptes

ARRÒS CREMÓS D'IBÈRIC I BOLETS

Ingredients: 
200 g de pernil ibèric picat
300 g de bolets
350 g d’arròs
1 L de caldo de pernil, carn o “cocido” 1 got de vi blanc
1 ceba
50 g de mantega
Oli d’oliva verge extra Julivert
Grau de dificultat: 
Fàcil
Racions: 
3 persones
Preparació: 
Per una banda, saltejarem els bolets a foc fort i ho reservarem. Per altra banda, estovarem la ceba amb la mantega i l’oli d’oliva. Seguidament, hi afegirem el pernil i ho remourem.
També incorporarem els bolets i l’arròs i ho rossejarem.
A continuació ho mullarem amb el vi, ho evaporarem i hi afegirem el caldo ben a poc a poc, mentre ho anem barrejant tot.
Finalment, ho courem el temps indicat i, si es vol, hi afegirem una mica de julivert abans de servir.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.