Receptes

ARRÒS NEGRE TRADICIONAL

Ingredients: 
400 g d’arròs de gra mig
1.250 ml de caldo de peix o marisc
500 g de calamars, calamarsets o xocos 4 bossetes de tinta de calamar
300 g de ceba picada
2 alls
2 tomàquets madurs
10 brins de safrà
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
Allioli
Grau de dificultat: 
Fàcil
Racions: 
4 persones
Preparació: 
Marcarem el marisc (calamars, calamarsets, xocos...) a la paella amb oli d’oliva fins que es dauri, el retirarem de l’oli i el reservarem.
En aquesta mateixa paella amb oli hi afegirem l’all i la ceba i els sofregirem. Seguidament, hi afegirem el tomàquet i ho sofregirem tot 2 minuts més.
A continuació, incorporarem l’arròs i la tinta. Ho rossejarem i ho mullarem amb el caldo de peix o marisc.
Després, arrencarem el bull i hi posarem el marisc i safrà i ho rectificarem de sal si és necessari.
Finalment, ho courem a foc mig/baix, mentre ho anem remenant, i ho deixarem repo- sar 3 minuts. Acabarem afegint-hi l’allioli i ho servirem.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

10 + 5 =
Resol la operació, siusplau.