Receptes

BACALLÀ AL PIL-PIL

Ingredients: 
1 bacallà mitjà 6 grans d’all
2 bitxos
sal
oli d’oliva
Grau de dificultat: 
Fàcil
Racions: 
4 persones
Preparació: 
En una cassola amb una mica d’oli, fregim-hi els alls vigilant que no es cremin. Un cop daurats, posem-hi el bitxo, retirem-ho i deixem temperar l’oli. Posem-hi el bacallà a rodanxes o supremes uns minuts, per cada costat, sem- pre controlant que l’oli no arribi a ebullició. Un cop fregits, els retirem i reser- vem-ho tot. Temperem l’oli.
Ara és moment de lligar la salsa. (S’observen unes bombolles de gelatina). Anem agitant l’oli perquè tot es vagi lligant, fins que arribi a la textura d’una maionesa suau.
Una cop fet el pil-pil, posem el bacallà en una paella, escalfem-ho i posem-hi els alls i el bitxo per damunt per decorar.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.