Receptes

BACALLÀ AMB ROMESCO

Ingredients: 
800 g de bacallà
5 o 6 pebrots de romesco
1 bitxo
2 o 3 llesques de pa
2 dents d’all
25 g d’avellana i ametlles torrades Farina
Julivert
3 dl d’oli
1 vas petit de vi blanc sec
1 ceba
3 tomàquets madurs
Sal
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Primer de tot, enfarinarem el bacallà, el fregirem i el reservarem.
Amb una mica d’oli que hagi sobrat, fregirem els pebrots de romesco que haurem remullat prèviament en aigua durant dues hores.
A continuació, fregirem un bitxo i les llesques de pa. Farem una picada amb les avella- nes, els alls, les llesques de pa fregit i el julivert. Seguidament, ho diluirem tot amb el vi.
En una cassola amb l’oli de fregir el bacallà, sofregirem la ceba i el tomàquet. Quan estigui ben concentrat hi afegirem un parell de cullerots d’aigua. A continuació incor- porarem els trossos de bacallà i la salsa romesco.
Finalment, ho deixarem coure tot junt i ho rectificarem de sal si és necessari.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.