Receptes

CANELONS CRUIXENTS DE CONFIT D’ANEC AMB BEIXAMEL DE FOIE

Ingredients: 
INGREDIENTS 4 unitats de pasta filo 2 cuixes d’ànec confitat 2 cebes 50 cl de crema de llet Oli d’oliva Per la beixamel: 1 ceba 40 g de mantega 40 g de farina 300 cl de llet Nou moscada Sal Pebre 50 g de foie 30 g de parmesà
Grau de dificultat: 
Difícil
Preparació: 
En un cassó sofregim la ceba amb una mica del greix de l’ànec. Quan estigui daurada afegirem el confit prèviament esmicolat juntament amb la crema de llet. Ho courem durant uns 5 minuts. Ho posarem en un bol i deixarem que refredi. Posarem el farcit dins la pasta i l’enrotllarem per fer els canelons. Per fer la beixamel, fondrem la mantega i hi posarem la ceba. Quan la ceba sigui ben rossa, afegirem la farina i la batrem bé. Seguidament, anirem afegint la llet, la sal, el pebre, un polsim de nou moscada i el foie, remenant-ho tot fins que quedi homogeni, sense grumolls. Posarem els canelons en una safata i els cobrirem amb la beixamel i una mica de parmesà ratllat. Amb el forn preescalfat a 200 graus ho courem uns 10 minuts.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.