Receptes

CAPPESANTE IN SALSA DI ZAFFERANO (Vieires en salsa de safrà)

Ingredients: 
20 vieires sense la valva
2 pastanagues tallades en brunoise
1 ceba morada tallada a làmines
250 ml vi blanc sec
100 g de mantega a daus
2 c.s. de nata 15%
Safrà
Sal
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Netegem les vieires i les eixuguem amb paper de cuina. En una olla courem entre deu i quinze minuts la pastanaga, la  ceba, el vi i la sal i 8 c.s d’aigua. Afegim les vieires i les courem uns quatre minuts. Retirem les vieires amb una escumadora, les tallem per la meitat i les col·loquem a les seves cloves. Reservem en calent. Reduirem el suc de cocció, afegirem la mantega, la nata i el safrà, sense parar de remoure-ho, posem la salsa pel damunt de les vieires. Servim-ho de seguida.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.