Receptes

CASSOLETA DE CALAMARS

Ingredients: 
1.200 g de calamars tallat en rodanxes
800 g de patates
1 ceba
3 tomàquets madurs
2 dents d’alls Safrà
2 dl d’oli
1 got de vi ranci Manat d’herbes Sal
Grau de dificultat: 
Fàcil
Racions: 
4 persones
Preparació: 
En una cassola amb oli fregim els alls i reservem-los.
En el mateix oli, sofregim la ceba (tallada molt prima). A mitja cocció, tirem els ca- lamars salats i, quan estigui ben sofregit, aboquem-hi el tomàquet i deixem-ho que s’acabi de coure.
Seguidament posem les patates esqueixades i les herbes aromàtiques, afegim-hi l’aigua o el caldo de peix i deixem-ho coure uns minuts.
Quan li quedi poc per coure, tirem la picada de safrà amb els alls fregits i amb el vi ranci, deixem-ho una estona. Rectifiquem de sal i servim.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.