Receptes

CREMA CATALANA

Ingredients: 
1 l de llet sencera
6 rovells d’ou
100 g de sucre per caramel·litzar 40 g de maicena
Pell de mitja taronja
Pell de mitja llimona
1 branca de canyella
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Posarem a bullir la llet amb les pells i la canyella, arrancarem el bull, traurem del foc i ho taparem uns 30 minuts.
Posarem en un bol els rovells i el sucre i ho remourem lleugerament. Afegirem la mai- cena i remenarem.
Seguidament, incorporarem la llet pel damunt dels ous mitjançant un colador.
Posarem tota la barreja en un cassó i la remenarem amb una fusta fins que es cogui. Ho deixarem refredar i ho colarem tot de nou.
Finalment, ho emplatarem i ho guardarem unes 24 hores.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.