Receptes

CREMA CATALANA

Ingredients: 
1 l de llet sencera
6 rovells d’ou
100 g de sucre per caramel·litzar 40 g de maicena
Pell de mitja taronja
Pell de mitja llimona
1 branca de canyella
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Posarem a bullir la llet amb les pells i la canyella, arrancarem el bull, traurem del foc i ho taparem uns 30 minuts.
Posarem en un bol els rovells i el sucre i ho remourem lleugerament. Afegirem la mai- cena i remenarem.
Seguidament, incorporarem la llet pel damunt dels ous mitjançant un colador.
Posarem tota la barreja en un cassó i la remenarem amb una fusta fins que es cogui. Ho deixarem refredar i ho colarem tot de nou.
Finalment, ho emplatarem i ho guardarem unes 24 hores.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.