Receptes

DAUS DE TONYINA MARINATS AMB LLIMA I FARIGOLA

Ingredients: 
300 gr. Sal gruixuda
100 gr. de Sucre
Farigola fresca
Ratlladura d’una llimona
200 gr. de llom de tonyina
6 Tomàquets xerri per decorar Alfàbrega fresca
Oli d ́oliva verge extra
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Tallarem la tonyina en daus, procurant de que tinguin tots la mateixa mida i forma, intentant de que siguin del tamany d’un mos. El millor és tallar-los de 2 x 2 cm. com a màxim. Posem la sal, el sucre, la farigola i la ratlladura de llimona en un bol i ho barregem bé. Amb 1/3 de la barreja, cobrim la base de la safata posem els daus a sobre, deixant espai entre uns i altres, i cobrim amb la resta de la barreja.
Els posem a la nevera i deixem reposar durant un màxim de 2 hores. Quan hagi passat el temps , traurem la sal i netejarem els daus amb un pinzell i aigua, i els sacarem amb paper absorbent.
A l’hora de servir els daus, els untarem lleugerament amb oli d’oliva verge extra. Finalment, tallarem els tomàquets en quatre rodanxes cadascun i els posarem amb brotx- etes amb els daus de tonyina marinats, juntament amb uns trossets d’alfàbrega.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.