Receptes

EMPERADOR ENCEBAT

Ingredients: 
20 trossos d’emperador de forma allargada (o llom de bonítol) posats a marinar.
Per la marinada
100 g d’oli d’oliva verge extra
30 g d’alls tallats a emincé
2 c/s de julivert picat
2 c/s de coriandre fresc, picat
5 g de sal
Pebre blanc Llorer i farigola
Per la Ceba confitada
1 kg. de ceba tallada a emincé
150 g d’oli d’oliva extra verge
Farigola fresca
Pebre blanc en gra
250 gr de fumet Sal
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Per fer la marinada; triturem tots els ingredients i afegim-ho al peix.
Per confitar la ceba; l’ofeguem, sense que ens agafi color, a foc lent. Afegim-hi el fu- met. Hi ho courem fins que s’evapori el líquid. Afegim-hi, finalment, la farigola i la sal. Ofeguem i reservem.
EMPLATAT
Saltegem l’emperador, procurem que estigui ben sec, amb una mica d’oli. Salpe- brem-ho i deixem-ho reposar. Que no ens quedi sec! Posem-ho damunt d’un llit de ceba i servim.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.