Receptes

ESTOFAT DE SÍPIA AMB NOUS

Ingredients: 
500 g de sípia (amb la seva melsa)
100 g nous
3 cebes grans
4 alls
4 fulles de llorer
1 got de vi blanc
Fumet
2 llesques de pa torrat
Pebre negre en gra
Sal
Pebre de Sichuan
Oli d´oliva verge extra
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Tallem la sípia a daus i la saltem fins que es dauri una mica, en una cassola, reservant-ne la melsa.
Afegirem la ceba, tallada en juliana, i el llorer, ofegarem i ho deixarem uns minuts perquè es dauri tot plegat. Un cop hagi sofregit hi afegirem el vi i esperarem que s’evapori l’alcohol a foc mig i tapat durant uns 6/8 minuts. Cobrim-ho amb el fumet i el pebre de Sichuan, una mica de sal i ho courem uns 20-25 minuts a foc baix.
Preparem la picada amb el pa torrat, les nous i la melsa de la sípia i ho deixatarem amb un parell de cullerades del suquet. Incorporem-hi la picada a l’estofat i deixem-ho coure fins que la sípia quedi tova.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

7 + 0 =
Resol la operació, siusplau.