Receptes

"MARMITAKO" DE BONÍTOL

Ingredients: 
750 g de bonítol
1,5 Kg de patates
2 pebrots verds
1 ceba gran
3 dents d’all
2 tomàquets
6 bitxos
2 pebrots xoriçers
Caldo de peix
Oli d’oliva verge
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Rentem el bonítol, i tallem-lo a daus d’un gruix similar.
En una paella, sofregim la ceba, amb una mica de sal per sobre.
Al cap de dos minuts, afegim-hi els alls laminats i els pebrots verds trossejats, i deixem-ho que es sofregeixi a foc suau fins a estar ben cuit, després afegim-hi les patates esqueixades i deixem-ho uns 3 a 4 minuts, removent-ho de tant en tant. A continuació, afegim la polpa dels pebrots xoricers i un parell de bitxos, removem-ho tot i deixem-ho cuinar un parell de minuts.
Per últim, aboquem-hi el caldo necessari per cobrir completament tots els ingredi- ents, i deixem-ho coure fins que les patates estiguin ben cuites (aproximadament uns 30- 40 minuts). Quan les patates estiguin en el seu estat òptim, tirem-hi els daus de bonítol. Rectifiquem de sal i pebre, i deixem-ho uns 5 minuts més a foc lent. Deixem reposar uns minuts i ja tenim llest el nostre “marmitako” de bonítol.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.