Receptes

MOUSSE AFRODISÍAC D'ADVOCAT AL CACAU AMB DIAMANTS DE MAGRANA

Ingredients: 
500 g d’advocat sense pell ni os (és important que estiguin al punt òptim de maduració)
8 o 10 c/s de sirope d’Agabe o mel pura de romaní, acàcia o castanyer
40 g de cacau en pols
4 c/s de crema de llet de civada o arròs una mica de ratlladura de vainilla
un polsim de canyella en pols
una mica de gingebre en pols
un polsim de cardamom en pols
una mica de ratlladura de taronja
12 tartaletes tipus “mini quiche”
una màniga pastissera amb punta d’estrella mitja magrana (desgranada)
Grau de dificultat: 
Fàcil
Racions: 
4 persones
Preparació: 
En primer lloc pelem els advocats i els hi traiem l’os, bolquem-los en el got de la batedora i afegim-hi el sirope, el cacau, la llet, les espècies i la ratlladura de taronja.
Finalment batem-ho tot fins que ens quedi una textura cremosa tipus mousse suau.
Una vegada preparada la mousse bolquem-la a una màniga pastissera amb punta d’estrella i farcim les petites tartaletes dibuixant una espiral que cobrim amb granets de magrana pel damunt. Jugant amb el contrast de color i textu- ra.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

3 + 8 =
Resol la operació, siusplau.