Receptes

PASTÍS NÚVOL DE FORMATGE

Ingredients: 
140 g de sucre
250 g de formatge crema (tipus Filadèlfia) 60 g de maicena
60 g de farina
Sal
100 ml de llet sencera
50 g de mantega
Suc de llimona
6 ous grans
Gasificant per rebosteria o crémor tàrtar
Grau de dificultat: 
Fàcil
Preparació: 
Posarem el forn a 160oC. Mentre s’escalfa, separarem les clares dels rovells, tamisa- rem les farines i ho reservarem.
Posarem el formatge, la mantega i la llet a la batedora i ho batrem 5 minuts a mig gas. A continuació, afegirem els rovells, les farines, una cullerada de suc de llimona i la sal i ho batrem tot 3 minuts més. Ho reservarem en un bol.
Seguidament, muntarem les clares amb el gasificant durant 3 minuts i afegirem a poc a poc el sucre i augmentarem a màxima potencia la batedora durant 3 minuts més. Introduirem les clares amb cura al bol del formatge que havíem reservat prèviament.
Posarem el motlle al forn al bany maria a 160oC durant 55 minuts. Finalment, ho dei- xarem 5 minuts més amb la porta oberta i emplatarem.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

3 + 3 =
Resol la operació, siusplau.