Receptes

PATATES VÍDUES

Ingredients: 


1,5 kg de patates Red Pontiac
3 tomàquets rallats
Pebre vermell fumat dolç
2 all ciselé
1 ceba mirepoix
3 ous durs
Bolets secs

Per a la picada:
Ametlles
uns brins de safrà
julivert
Sal
Grau de dificultat: 
Molt fàcil
Racions: 
4 persones
Preparació: 
Posem els bolets secs en remull amb aigua calenta uns 20-30 minuts.
Escapcem les patates, reservem. Afegim el pebre vermell al tomàquet.
Sofregim la ceba, incorporem l'all picat i ofeguem. Afegim el tomàquet ratllat, remenem i deixem caramel·litzar uns 10 minuts a foc baix. Preparem la picada, reservem.
Quan s’hagi evaporat tot l’aigua de vegetació afegirem les patates, ofegarem i afegim l'aigua dels bolets i aigua fins a cobrir les patates. Salem, tapem i courem uns 15 minuts a foc mig-baix. Quan a les patates els hi quedin uns cinc minuts de cocció, hi afegirem els bolets i la picada. Rectifiquem de sal, si cal. Tapem i cuinem cinc minuts fins que les patates estiguin cuites. Deixem reposar unes hores o un dia.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

1 + 0 =
Resol la operació, siusplau.