Receptes

SUQUET DE PEIX

Ingredients: 

Picada:
1 culleradeta de julivert sec 1 gra d’all 10 g d’ametlles torrades 10 g d’avellanes torrades 1 llesca de pa sec 1 culleradeta de pimentó dolç
Fumet:
150 g de gamba vermella 500 g d’aigua
Sofregit:
1 ceba petita
1 gra d’all
10 g de pebrot vermell 30 g d’oli d’oliva
Recipient Varoma:
4 rodanxes de lluç 12 cloïsses
6 musclos
4 gambons
Grau de dificultat: 
Fàcil
Racions: 
2 persones
Preparació: 
THERMOMIX ®
1.- Posarem els ingredients de la picada en el got i ho triturarem 30 segons a velocitat progressiva 5-10. Seguidament, ho retirarem del got.
2.- Per fer el fumet posarem l’aigua, els caps i les closques de les gambes (reservarem els cossos) en el got i ho programarem 5 minuts a 100oC i a velocitat 4. A continuació, colarem el fumet amb un colador fi i ho reservarem. Rentarem bé el got i la tapa.
3.- Per fer el sofregit posarem la ceba, l’all i el pebrot en el got i ho trossejarem, pro- gramant 4 segons a velocitat 5. Amb l’espàtula baixarem les restes de verdures de la tapa i de l’interior del got fins a les gavinetes.
4.- Afegirem l’oli i ho programarem 10 minuts a temperatura Varoma i a velocitat Cu- llera.
5.- A continuació, afegirem els cossos reservats de les gambes i ho triturarem 10 segons a velocitat progressiva 5-10. Seguidament, afegirem el fumet i la picada i ho barrejarem tot amb l’espàtula.
6.- Posarem el recipient Varoma al seu lloc amb el peix i el marisc repartit entre la safata i el recipient Varoma. Ho programarem 15 minuts a temperatura Varoma i a velocitat 2.
7.- Finalment, col·locarem el peix en una cassola de fang i ho cobrirem amb la salsa.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

17 + 0 =
Resol la operació, siusplau.