+info
Fitxa normal

Trucs

Ets una persona curiosa? T'apassiona el món de la cuina i t'agradaria saber-ne més? Tens inquietuds i necessites obtenir respostes? Doncs aquest és el teu espai!
Aquí hi trobaràs consells, trucs o idees que et poden facilitar les coses a l'hora de cuinar. Per exemple, t'explicarem com evitar plorar amb les cebes, com evitar que els cigrons es pelin al coure'ls, com conservar fresc el julivert durant molts dies, com treure una taca de vi negre, etc. I moltes altres coses que pensem que poden ser útils per gaudir de la cuina sense haver de patir a l'hora de preparar alguns plats.
Llet
La llet, pel seu valor nutritiu, és un producte on es multipliquen ràpidament els microorganismes; això fa que s’alteri amb facilitat. Si no es guarda en les condicions necessàries, es fa agra i es talla.

La llet crua no s’ha de consumir mai sense haver-la bullida; cal fer-la pujar dues vegades. Tot seguit, s’ha de deixar refredar i guardar-la al frigorífic. És recomanable que tan bon punt hagi bullit es tapi el recipient.
Conservació del peix fresc
Quan comprem peix fresc haurem de tenir amb compte alguns detalls importants per la seva conservació.
El primer que cal fer quan arribi a casa és netejar-lo i treure-li les vísceres. Després, cal posar-lo a sobre d’un plat o en un recipient i embolicar-lo amb un drap lleugerament moll. D’aquesta manera, s'evitarà la seva possible alteració per contacte amb l’oxigen, la transmissió d’olor a la resta del frigorífic i la contaminació bacteriana d’altres aliments.
Un cop dins del frigorífic, cal col·locar-lo a la part més freda.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

12 + 1 =
Resol la operació, siusplau.