Carns

  • Assortit de carn
    Assortit de carn Assortit de carn
+info
Fitxa normal

Carns

Als establiments garoina t'oferim carns de totes les varietats: des de pollastre, gall d'indi, ànec, vedella, xai, cabrit, porc, conill, fins a un ampli assortit de plats preparats que tenen com a base la carn. A l'abast de tothom però de qualitat. Són escollides de productors de confiança, estan exposades en lliure servei i són presentades en formats adients per al consum familiar. A més, es caracteritzen per estar cercades en origen i prioritzant el producte de proximitat, amb el coneixement i la certesa de cadascun dels processos.

També hi trobaràs embotits seleccionats de fabricants artesanals elaborats amb mètodes més tradicionals i que compleixen amb tots els requisits alimentaris.

Així, molts dels aliments que oferim a la nostra botiga estan produïts a menys de 100 km, perquè apostem per l’economia local, viva i sostenible i, sobretot, per la qualitat dels aliments que ens ofereixen els nostres proveïdors. Proveïdors que actuen amb passió, dedicació i professionalitat. Com nosaltres. És per això que hem apostat pels següents proveïdors de carn:
- El Ral d'Avinyó
- Granja La Bassola
- Palau i Fills, S. A.
- J. Viñas, S. A. amb la carn certificada sota la marca Vedella Nostra.
Desvenarem el fetge a temperatura ambient (obert per la meitat), el tornarem a muntar i el posarem amb llet i gel per tal que perdi la sang (aquest procés el deixarem durant 15 minuts aproximadament).
Tornarem a obrir el fetge i li posarem la sal, el pebre negre mòlt, un raig de vermut blanc i un raig de xerès o camamilla.
Farem un rull amb paper  lm i ho envasarem amb bossa al buit. Ho introduirem en una cassola prèviament escalfada a 90oC i ho deixarem coure  ns que l’aigua estigui a 60oC. Ho refredarem ràpidament amb aigua i gel.
Triturarem el foie a la Thermomix, el colarem i l’emmotllarem amb els motlles en forma d’anelles (donetes). Ho congelarem i ho desemmotllarem i ajuntarem dues meitats per aconseguir la forma desitjada.

Posarem la xocolata amb la mantega de cacau en un cassó a 47oC, punxarem els dunkins (donetes) amb una agulla i els banyarem.

Desfarem les fulles de gelatina prèviament remullades amb aigua freda amb el Pedro Ximènez. Introduirem la barreja en un motlle o plàstic adequat perquè ens càpiga la mida desitjada que voldrem de gelatina i ho deixarem refredar  fins que qualli.

PRESENTACIÓ I MUNTATGE DEL PLAT
• Eagles amb mel i sal
• Germinats
Posarem els dunkins al plat i hi afegirem per sobre la gelatina a daus petits, els eagles i els germinats per tal que quedin col·locats de manera harmònica.
En un cassó sofregim la ceba amb una mica del greix de l’ànec. Quan estigui daurada afegirem el confit prèviament esmicolat juntament amb la crema de llet. Ho courem durant uns 5 minuts. Ho posarem en un bol i deixarem que refredi. Posarem el farcit dins la pasta i l’enrotllarem per fer els canelons. Per fer la beixamel, fondrem la mantega i hi posarem la ceba. Quan la ceba sigui ben rossa, afegirem la farina i la batrem bé. Seguidament, anirem afegint la llet, la sal, el pebre, un polsim de nou moscada i el foie, remenant-ho tot fins que quedi homogeni, sense grumolls. Posarem els canelons en una safata i els cobrirem amb la beixamel i una mica de parmesà ratllat. Amb el forn preescalfat a 200 graus ho courem uns 10 minuts.
Posarem la carn en una olla amb aigua i deixarem que bulli. Afegirem les verdures i anirem desescumant. Deixarem que bulli aproximadament una hora. Colarem i reser- varem el caldo. Per fer el farcit barrejarem tots els ingredients fins que obtinguem una massa homogènia i la posarem dins d’una mànega. Escaldarem els galets un parell de minuts i els refredarem amb aigua amb gel per atu- rar la cocció. Farcirem els galets amb la massa i els posarem juntament amb el caldo reservat prèviament. Deixarem que bulli fins que els galets estiguin cuits. Reduirem una part del caldo i ja ho podrem servir.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.