Celler i begudes

  • CELLER I BEGUDES
    CELLER I BEGUDES CELLER I BEGUDES
+info
Fitxa normal

CELLER I BEGUDES

S'entén per beguda qualsevol líquid que s’ingereix. El principal objectiu és calmar la set, i l’aigua és la nostra beguda per excel·lència. Però, a vegades, no tot s'acaba amb l'aigua... i és que la beguda i la gastronomia és una combinació perfecte que ens acompanya al llarg del dia. Gaudeix d’un bon refresc, d'un suc o d’una copa dels nostres excel·lents vins que sorprendran el paladar més exquisit, o per què no d’una bona tassa de cafè o de la nostra millor selecció de tes.  Garoina vol ser proper al client i vol acompanyar-lo en el seu dia a dia. És per això, que ofereix un gran ampli assortit de begudes.

El nostre principal proveïdor, “El Petit Celler”, és una empresa dedicada a la venda, al major i al detall, de vins, licors i destil·lats d'arreu del món. Vins i caves per ocasions especials, diferents i a tot tipus de preus. Vins potents, sorprenents, afruitats i minerals. És una empresa que fa seus els valors de la innovació, la creativitat, la qualitat i la personalització; oferint solucions adaptades a cada necessitat. Les seves botigues, ubicades una a Barcelona i una altra al ple centre de Manresa, disposen de sales on es realitzen diferents tastos, reunions d'empreses o activitats diverses al voltant del món del vi. El seu equip està format per a professionals sommeliers amb una gran passió pel món del vi.

Són ells qui ens assessoren i qui aconsellen al nostre personal per tal que pugui suggerir la millor ampolla de vi o de cava que acompanyi millor la vostra compra, ja que com tots sabeu, no tots són òptims per acompanyar els diferents tipus de menjars.

A més, El Petit Celler selecciona cada mes, per a les nostres botigues, diferents tipus de vins i caves. Així, hi ha una contínua renovació d'aquests productes i podeu provar-ne sempre de diferents.

THERMOMIX ®
1.- Posarem el sucre, les taronges, la llimona i 250 g de glaçons en el got i ho tritura- rem 1 minut a velocitat 5-10.
2.- Hi afegirem la resta de glaçons i ho triturarem 1 minut més a velocitat 5-10.
3.- Ho programarem a velocitat 3, sense temps, i hi afegirem el licor i el cava pel bocal ben a poc a poc.
Primer de tot, desfarem la mantega i hi sofregirem la ceba molt picada. Quan estigui tova hi afegirem l’arròs i el nacararem.
Seguidament, afegirem el cava i ho reduirem.
A continuació, anirem posant el caldo de verdures de mica en mica. A mitja cocció incorporarem les maduixes. Un cop cuit, quan estigui al punt, afegirem el parmesà.
Finalment, ho deixarem reposar 2 minuts i ja ho tindrem preparat per servir.
Posarem el pollastre en una safata de forn. Barrejarem la resta d’ingredients en un bol i ho abocarem pel damunt del pollastre. Taparem la safata i ho courem al forn a 200 graus durant 30 minuts. Destaparem i remullarem amb el mateix suc de la cocció. Si queda massa sec o estigués a punt de cremar-se,  hi afegirem 1 c/s d’aigua. Cuinarem 15 o 20 minuts més, fins que la pell quedi cruixent i melosa i la salsa semblant a l’almívar.
Es pot servir amb arròs basmati y verduretes.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

3 + 3 =
Resol la operació, siusplau.