Emperador

  • Emperador
    Emperador Emperador
+info
Fitxa normal

EMPERADOR

Per fer la marinada; triturem tots els ingredients i afegim-ho al peix.
Per confitar la ceba; l’ofeguem, sense que ens agafi color, a foc lent. Afegim-hi el fu- met. Hi ho courem fins que s’evapori el líquid. Afegim-hi, finalment, la farigola i la sal. Ofeguem i reservem.
EMPLATAT
Saltegem l’emperador, procurem que estigui ben sec, amb una mica d’oli. Salpe- brem-ho i deixem-ho reposar. Que no ens quedi sec! Posem-ho damunt d’un llit de ceba i servim.
Ofegar la ceba sense que agafi color a foc lent. Afegir el fumet. Coure fins l’evaporació del líquid. Afegir la farigola, sal, ofegar i reservar.

Al pase

Saltar l’emperador ben sec amb una mica d’oli. Salpebrar i deixar reposar. No pot quedar sec. Col·locar a sobre d’un llit de ceba.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

1 + 0 =
Resol la operació, siusplau.