Escamarlà

  • Escamarlà
    Escamarlà Escamarlà
+info
Fitxa normal

ESCAMARLÀ

Preparem la picada triturant tots els ingredients, menys la xocolata que la deixatarem amb el brou calent del pollastre.
En una cassola amb meitat d’oli i meitat llard, daurem el pollastre salpebrat, reservem. En el mateix oli fregim els escamarlans, reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba, i quan agafi color afegim el tomàquet a la cassola i el deixem coure uns 10 minuts fins que es consumeixi tota l'aigua de vegetació. Incorporarem el pollastre i ho flamegem amb el brandi. Un cop flamejat i consumit tot l'alcohol del brandi cobrim el pollastre amb el brou de pollastre. Cuinem uns 45 minuts a foc baix, vigilant que no hi falti líquid i remenant de tant en tant. 10 minuts abans d’acabar la cocció, incorporarem els escamarlans i la picada que deixarem amb el suc de cocció, remenem i deixem-ho reposar 24 hores. 

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.