Llagostí

  • Llagstí
    Llagostí Llagstí
+info
Fitxa normal

LLAGOSTÍ

Pelem els llagostins, tenint curar de treure’n les venes i tallem-los a trossos. Ajuntem tots els ingredients per ordre i els anem triturant, colem pel xinès i rectifiquem.
Barregem tots els ingredients de la tempura amb un Turmix i deixem reposar la massa a la nevera.
1. Pelar els llagostins amb cura, tot deixant l’últim segment i la cua.

2. Si voleu servir-ho en broquetes: enfilar els llagostins travessant-los horitzontal- ment.

3. Picar, a bastonets, la part verda de la ceba, per coure, també molt fina a rodanxes per afegir en cru i reservar-la.

4. Marcar amb un raig d’oli els llagostins a la planxa, pels dos costats i a foc fort, un parell de minuts, fins que siguin daurats. Després afegiu-hi els bastonets de ceba, saltejats a l’últim minut.

5. Finalment, pintar-los amb la salsa picant i condimentar-los amb el sèsam i la ceba picada molt fina.

Els podeu servir clavats en una carbassa o verdura com a centre de taula si feu enfilalls de dos llagostins.

També ho podeu coure tot saltejat en un wok i servir-ne tapes per un aperitiu.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.