Llobarro
Preparem la barreja, la sal amb les herbes aromàtiques i humitegem-ho tot. Cobrim el llobarro amb la sal, formant una capa gruixuda.
Escalfem el forn a 200oC, introduïm-hi el peix i calculem uns 20 minuts.
Per altra banda, en una paella amb oli, posem-hi els pebrots tallats a daus, seguidament el carbassó a daus, i finalment el tomàquet pelat a taquets. Deixem-ho al foc fins que estigui al punt.
Per últim traiem el peix del forn, retirem la sal gruixuda i fem lloms del peix, servim-ho amb un rajolí d’oli acompanyat de la samfaina i unes fulles de juli- vert.
Escalfem el forn a 200oC, introduïm-hi el peix i calculem uns 20 minuts.
Per altra banda, en una paella amb oli, posem-hi els pebrots tallats a daus, seguidament el carbassó a daus, i finalment el tomàquet pelat a taquets. Deixem-ho al foc fins que estigui al punt.
Per últim traiem el peix del forn, retirem la sal gruixuda i fem lloms del peix, servim-ho amb un rajolí d’oli acompanyat de la samfaina i unes fulles de juli- vert.
Rentem el llobarro sota l’aixeta, deixant-lo ben net i ben eixut.
Precalentem el forn a 180oC. Mentrestant pelem la patata, les cebes i el car- bassó i, tallem-ho tot en rodanxes no massa gruixudes (o en tires). Rentem els pebrots, els hi trèiem les llavors i els tallem a tires allargades.
Tallem un tros de paper d’alumini i posem-ho a una safata per anar al forn. Ti- rem-hi també un rajolí d’oli. Desprès fem un llit amb les patates, al damunt de les cebes, els pebrots i el carbassó, salpebrem una mica cada capa.
Per acabar hi posem el llobarro, salpebrat, ja sigui sencer o a mitats, tan- quem-ho bé amb el paper d’alumini de forma que quedi totalment tancat, perquè no s’escapi el vapor ni els sucs que es formen a dintre. Introduïm-ho al forn uns 20 a 25 minuts aproximadament, després comprovem que tots els ingredients ja han quedat ben cuinats.
Precalentem el forn a 180oC. Mentrestant pelem la patata, les cebes i el car- bassó i, tallem-ho tot en rodanxes no massa gruixudes (o en tires). Rentem els pebrots, els hi trèiem les llavors i els tallem a tires allargades.
Tallem un tros de paper d’alumini i posem-ho a una safata per anar al forn. Ti- rem-hi també un rajolí d’oli. Desprès fem un llit amb les patates, al damunt de les cebes, els pebrots i el carbassó, salpebrem una mica cada capa.
Per acabar hi posem el llobarro, salpebrat, ja sigui sencer o a mitats, tan- quem-ho bé amb el paper d’alumini de forma que quedi totalment tancat, perquè no s’escapi el vapor ni els sucs que es formen a dintre. Introduïm-ho al forn uns 20 a 25 minuts aproximadament, després comprovem que tots els ingredients ja han quedat ben cuinats.