Llobarro

  • Llobarro
    Llobarro Llobarro
+info
Fitxa normal

Llobarro

Preparem la barreja, la sal amb les herbes aromàtiques i humitegem-ho tot. Cobrim el llobarro amb la sal, formant una capa gruixuda.
Escalfem el forn a 200oC, introduïm-hi el peix i calculem uns 20 minuts.
Per altra banda, en una paella amb oli, posem-hi els pebrots tallats a daus, seguidament el carbassó a daus, i finalment el tomàquet pelat a taquets. Deixem-ho al foc fins que estigui al punt.
Per últim traiem el peix del forn, retirem la sal gruixuda i fem lloms del peix, servim-ho amb un rajolí d’oli acompanyat de la samfaina i unes fulles de juli- vert.
Rentem el llobarro sota l’aixeta, deixant-lo ben net i ben eixut.
Precalentem el forn a 180oC. Mentrestant pelem la patata, les cebes i el car- bassó i, tallem-ho tot en rodanxes no massa gruixudes (o en tires). Rentem els pebrots, els hi trèiem les llavors i els tallem a tires allargades.
Tallem un tros de paper d’alumini i posem-ho a una safata per anar al forn. Ti- rem-hi també un rajolí d’oli. Desprès fem un llit amb les patates, al damunt de les cebes, els pebrots i el carbassó, salpebrem una mica cada capa.
Per acabar hi posem el llobarro, salpebrat, ja sigui sencer o a mitats, tan- quem-ho bé amb el paper d’alumini de forma que quedi totalment tancat, perquè no s’escapi el vapor ni els sucs que es formen a dintre. Introduïm-ho al forn uns 20 a 25 minuts aproximadament, després comprovem que tots els ingredients ja han quedat ben cuinats.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.