Peix i marisc

  • Peix i marisc
    Peix i marisc Peix i marisc
+info
Fitxa normal

PEIX I MARISC

El peix forma part de la nostra alimentació des de fa milions d’anys. A garoina som especialistes en peix i marisc, som professionals en el sector amb l’experiència i l’empremta d’haver creat i liderat des dels anys 70 els establiments SUPECO, expandits a diverses zones del país i que varen ser modèlics en el tractament del producte fresc i alimentari, diferenciant-se per la qualitat del producte, l’assortit i el servei al client. El primer establiment garoina neix l’any 2003, un nou model d’establiment, caracteritzat per la presència d'una àmplia peixateria que ofereix els grans i frescos tresors que poblen les nostres aigües, així com per un extens assortit de peix i marisc congelat i ultracongelat de les marques més prestigioses del mercat, com també per un ampli ventall de plats preparats a base de peix i de marisc.

Tres dies a la setmana portem peix i marisc provinents de la llotja de Vilanova i la Geltrú, directament de la subhasta fins al taulell, de manera que,el peix que ha arribat, acabat de pescar amb les barques, a les 4 de la tarda, en menys de tres hores està disponible a les nostres botigues. Una gran selecció d’una qualitat extraordinària. Aquesta iniciativa apropa als nostres clients peix de qualitat, i amplia el ventall de possibilitats de la seva taula, a un preu molt competitiu: les conegudes gambes de Vilanova, la sípia, el llenguado, les pelaies… El peix i marisc que oferim és fresc, salvatge i de llotja, i sempre després de seleccionar els millors productes pels nostres clients. Cuidem al detall la presentació i la informació de cada espècie, procedència, calibre, forma de pesca i categoria.

El mercat central del peix continua sent un dels principals receptors de productes d’arreu del món. És per això, que ja fa més de 2 anys que vam invertir el màxim de recursos en les instal·lacions de Mercabarna amb una superfície de més de 700 m², on comptem amb una tecnologia i amb uns sistemes completament informatitzats, que ens permet portar un seguiment i control dels productes des de l’entrada a les nostres instal·lacions, totalment refrigerades, fins la sortida i entrega final al client.
Ens permet mantenir el peix i marisc en les millors condicions sanitàries i de qualitat. Perquè vostè trobi al mateix dia, al nostre taulell, el millor peix. Així, els clients de garoina gaudeixen d'un espectacular taulell de peix i marisc fresc, amb un ampli assortit de peix blau, blanc, marisc, cefalòpodes i mol·luscs. D'una qualitat i frescor garantides.

Formem permanentment a les persones del nostre equip, les quals, des del primer moment que entren a formar part de l’empresa, és van empeltant de la cultura garoina, tan necessària per oferir als nostres clients la màxima qualitat i el millor servei, factors rellevants en un sector com aquest.

Informem al nostre client diferents maneres de preparar el peix que escull. Sempre preguntem al client com vol que li especegem i netegem el producte i li suggerim diferents possibilitats. Sempre trobarà a la seva disposició les sàvies explicacions dels professionals de confiança, que li podran aclarir tots els dubtes.

Les botigues garoina estan planificades des de l'eficiència energètica, la innovació i les màximes prestacions per a un bon servei. La seguretat i la higiene són un fet i un requisit diari. Així, les mesures de control sanitari que apliquem a les botigues són les màximes per evitar qualsevol dubte sobre la qualitat del producte:
• Anàlisi mensual de mostres de producte, de superfícies i d’aigua, contractat a un laboratori de prestigi extern.
• Instal·lacions que compleixen amb escreix tota la normativa sanitària existent: superfícies, parets, cantoneres sanitàries, extraccions, etc.
• Control permanent de temperatures, enregistrat per fer-ne seguiment, i detectant, de forma immediata, qualsevol deficiència per aplicar les mesures corresponents.
• Aplicació de productes de neteja desinfectants i desodorants, amb dosificació controlada per dispensadors automàtics, de manera que s’apliquin les quantitats adients a les necessitats higièniques i sense malmetre el medi ambient.

A més, el gel del taulell de peix és de producció pròpia i diària, i es manté la humitat i presència del producte únicament amb aigua, sense additius ni conservants.

La nostra prioritat és traslladar els nostres valors als nostres criteris de selecció de productes i de tracte als clients, i la màxima que tenen les nostres peixateres és la de “no vendre mai un producte que elles mateixes no comprarien pel seu ésser més estimat”.
THERMOMIX ®
1.- Escorrerem el bacallà i l’assecarem amb paper de cuina o amb un drap de cotó.
2.- Posarem l’oli i els alls dins del got i ho programarem 6 minuts a temperatura Varo- ma i a velocitat 3 1⁄2 (si no els volem triturar els programarem a velocitat 1 i ho retirarem quan acabi el temps).
3.- Baixarem les restes de les parets i, amb la màquina en marxa a velocitat 4, afegirem el bacallà i ho apujarem a velocitat 6.
4.- Afegirem la nata i el pebre i ho programarem uns 15 segons a velocitat 6.
5.- Comprovarem que estigui tot ben lligat i rectificarem de sal i pebre si és necessari.
THERMOMIX ®
1.- Posarem les closques de les gambes, l’os del rap partit a trossos i 500 g d’aigua en el got i ho programarem 7 minuts a 100oC i a velocitat 1. Seguidament, colarem el fumet amb la cistella damunt d’un bol i ho reservarem. Rebutjarem les closques i els caps de les gambes i els ossos del rap.
2.- Esclarirem el got, hi posarem la pastanaga, el porro, els alls i l’oli i ho trossejarem 3 segons a velocitat 5. A continuació, ho ofegarem 6 minuts a 120oC i a velocitat 1.
3.- Hi afegirem el brandi i ho ofegarem 1 minut més a 120oC i a velocitat 1 sense posar el gobelet per facilitar l’evaporació de l’alcohol. Seguidament, incorporarem el tomà- quet i l’arròs i ho programarem 5 minuts a 120oC i a velocitat 1.
4.- Hi incorporarem el safrà, la sal, el fumet reservat i 200 g d’aigua i ho programarem 6 minuts a 100oC i a velocitat 1 (en l’últim minut posarem la temperatura a 90oC).
5.- Hi afegirem 100 g d’aigua per reduir la temperatura i ho triturarem durant 30 se- gons a velocitat 5-10, progressivament. A continuació, ho programarem 3 minuts a 100oC i a velocitat 1. Hi afegirem els cossos de les gambes, el rap i el tabasco i ho programarem 1 min a 100oC i a velocitat Cullera i gir invers.
6.- Ho posarem tot en una sopera i ho servirem ben calent.
THERMOMIX ®
1.- Posarem els ingredients de la picada en el got i ho triturarem 30 segons a velocitat progressiva 5-10. Seguidament, ho retirarem del got.
2.- Per fer el fumet posarem l’aigua, els caps i les closques de les gambes (reservarem els cossos) en el got i ho programarem 5 minuts a 100oC i a velocitat 4. A continuació, colarem el fumet amb un colador fi i ho reservarem. Rentarem bé el got i la tapa.
3.- Per fer el sofregit posarem la ceba, l’all i el pebrot en el got i ho trossejarem, pro- gramant 4 segons a velocitat 5. Amb l’espàtula baixarem les restes de verdures de la tapa i de l’interior del got fins a les gavinetes.
4.- Afegirem l’oli i ho programarem 10 minuts a temperatura Varoma i a velocitat Cu- llera.
5.- A continuació, afegirem els cossos reservats de les gambes i ho triturarem 10 segons a velocitat progressiva 5-10. Seguidament, afegirem el fumet i la picada i ho barrejarem tot amb l’espàtula.
6.- Posarem el recipient Varoma al seu lloc amb el peix i el marisc repartit entre la safata i el recipient Varoma. Ho programarem 15 minuts a temperatura Varoma i a velocitat 2.
7.- Finalment, col·locarem el peix en una cassola de fang i ho cobrirem amb la salsa.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

11 + 3 =
Resol la operació, siusplau.