Vieira

  • Petxina de pelegrí o vieira
    Petxina de pelegrí o vieira Petxina de pelegrí o vieira
+info
Fitxa normal

PETXINA DE PELEGRÍ

Netegem les vieires i les eixuguem amb paper de cuina. En una olla courem entre deu i quinze minuts la pastanaga, la  ceba, el vi i la sal i 8 c.s d’aigua. Afegim les vieires i les courem uns quatre minuts. Retirem les vieires amb una escumadora, les tallem per la meitat i les col·loquem a les seves cloves. Reservem en calent. Reduirem el suc de cocció, afegirem la mantega, la nata i el safrà, sense parar de remoure-ho, posem la salsa pel damunt de les vieires. Servim-ho de seguida.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

16 + 4 =
Resol la operació, siusplau.