Vieira

  • Petxina de pelegrí o vieira
    Petxina de pelegrí o vieira Petxina de pelegrí o vieira
+info
Fitxa normal

PETXINA DE PELEGRÍ

Pelarem la meitat de les gambes i les posarem dins d’una bossa al buit o entre dos trossos de paper  lm. Les aplanarem i les reservarem al congelador.
Tallarem les vieires i també les reservarem.
Farem un sofregit amb la ceba, els pebrots i els tomàquet. Afegirem les vieires i la resta de les gambes i donarem unes voltes.
Posarem l’arròs i ho cobrirem amb el fumet. Esperarem uns 15 minuts que redueixi el caldo i hi afegirem els formatges perquè ens doni cremositat.
Un cop emplatat taparem l’arròs amb les gambes congelades, sobretot, amb molta cura per evitar que se’ns trenquin. Esperarem un minut que es descongelin amb l’es- calfor de l’arròs i ho podrem servir.
Finalment, ho decorarem amb el cibolet picat.
Netegem les vieires i les eixuguem amb paper de cuina. En una olla courem entre deu i quinze minuts la pastanaga, la  ceba, el vi i la sal i 8 c.s d’aigua. Afegim les vieires i les courem uns quatre minuts. Retirem les vieires amb una escumadora, les tallem per la meitat i les col·loquem a les seves cloves. Reservem en calent. Reduirem el suc de cocció, afegirem la mantega, la nata i el safrà, sense parar de remoure-ho, posem la salsa pel damunt de les vieires. Servim-ho de seguida.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

2 + 4 =
Resol la operació, siusplau.