Seitó

  • Seitó
    Seitó Seitó
+info
Fitxa normal

SEITÓ

Daurem els alls , sense deixar que es cremin, els reservem dins un morter. Incorporem el julivert, 1 c.c de polpa de nyora, el pebre vermell i la canyella en pols i triturem. Afegim el TPM , sal i el vi negre. Posarem aquesta picada en una cassola amb oli calent i l’ofegarem. Afegim el llorer i el fumet, reduïm una mica, incorporarem les anxoves i cuinem 5-7 minuts. Rectifiquem de sal si cal.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

11 + 2 =
Resol la operació, siusplau.