Sucs

  • Sucs
    Sucs Sucs
+info
Fitxa normal

SUCS

Els sucs s’elaboren a partir d’una àmplia gamma de fruites com: taronges, pomes, raïm, pinya, etc.; i/o hortalisses com: pastanagues, carxofes, bròquils, etc.

En funció del tipus de suc i del procés, existeixen diferents denominacions:

- Suc 100% exprimit: aquest tipus de suc envasat conté el 100% de suc de fruita i està sotmès a un procés industrial i d’empaquetat que generalment permet conservar més vitamina C respecte a altres sucs. Manté el color, el sabor i l'aroma característics de les fruites de les quals procedeix. A vegades, perquè sigui més dolç, s'hi poden afegir quantitats limitades de sucre, en funció de cada tipus de fruita. En aquest cas, caldrà incloure a l'etiqueta que es
tracta d'un suc ensucrat.

- Suc de fruita concentrat: el suc de fruita és sotmès a un procés tèrmic en el qual s’evapora el 85% de l’aigua, pel que quan s’envasa s’hi afegeix aigua, polpa de fruita, aromes i altres substàncies com conservants. Per tant, és més artificial.

- Puré o polpa: és el producte no fermentat obtingut per molturació o tamisat de la part comestible de les fruites, senceres o pelades sense eliminar el suc.

- Nèctar: consisteix en suc de fruita, aigua, sucres o edulcorants artificials. Han de contenir un mínim de fruita d’un 25 a un 50%. Té una elevada concentració de sucres simples i substàncies afegides perquè està elaborat a base de suc concentrat.

- Sucs enriquits amb vitamines i minerals sintètics.

- Sucs biològics sense additius.

- Refrescs a base de fruites: només contenen un 10% de suc de fruita i la resta és aigua amb saboritzants, aromatitzants i més substàncies químiques.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Vic
................T. 93 889 40 81
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.