Turbot

  • Turbot
    Turbot Turbot
+info
Fitxa normal

TURBOT

Netegem els lloms d’espines i els obrim en dos. Triturem les cues dels llagostins amb la nata per aconseguir una mussolina. Condimentem-ho amb sal i el pebre de caiena i afegim-hi el cibulet picat.
Farcim els lloms amb la barreja, ho tanquem bé i ho posem en una font, coem el conjunt al forn a 200 graus durant 12 minuts aproximadament. Finalment ho servim.
Netegem els lloms d’espines i els obrim en dos. Triturem les cues dels llagostins amb la nata per aconseguir una mussolina, condimentem amb sal i caiena, afegim el cibulet picat.
Farcim els lloms amb la barreja, tanquem be i ho posem en una font, coem al forn a 200ºC durant 12 min. aprox. Servim.
Farem primer un sofregit amb els alls, la ceba i el tomàquet rallat. A continuació, hi aboquem el fumet amb una mica de pebre vermell i les patates, tallades a rodanxes grans. Ho deixem coure. A mitja cocció hi afegirem el turbot, prèviament salat, enfarinat i fregit.
Quan el peix sigui cuit traiem la cassola del foc i ho cobrim tot amb l’allioli. Ho sacsegem tot per tal que la part de sota passi a sobre, repetim l’acció un parell de cops més, amb cura.

(*) Aquest plat, originàriament empordanès, deu el seu nom a la manera de coure'l. Es va tombant de sota a sobre i a l’inrevés, antigament, amb dues cassoles de la mateixa mida.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Les Bases
................T. 93 873 06 54
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Berga
................T. 93 822 33 26
garoina Vic
................T. 93 889 40 81

SUGGERIMENTS

Ens agrada millorar contínuament, per això si tens idees per a fer-ho et convidem a ajudar-nos-hi.

9 + 7 =
Resol la operació, siusplau.