MANIFEST

Català
+info
Fitxa normal

EL NOSTRE MANIFEST

El nostre manifest, constituït sota 10 principis fonamentals, és una declaració d'intencions que explica la nostra manera de veure i viure la nostra feina. La nostra raó de ser.
El nostre manifest, constituït sota 10 principis fonamentals, és una declaració d'intencions que explica la nostra manera de veure i viure la nostra feina. La nostra raó de ser.


TREBALL I PASSIÓ VAN JUNTS
Estem compromesos amb el què fem, nosaltres treballem a gust i és així com volem que et sentis quan entris a una de les nostres botigues. Perquè no hi ha res que ens complagui més que veure un client satisfet i content. Som persones que tractem persones en un ambient de servei i respecte. A garoina estimem el què mengem i el què ens agrada, ens agrada fer-ho bé.
 
EL MENJAR ENS UNEIX
La vida té molts plaers i un d’ells és compartir una taula tot gaudint del menjar, del vi i de la sobretaula. Moltes de les nostres tradicions es celebren al voltant d’una taula.
 

SELECCIÓ
Triem, escollim, mesurem. Descobrim amb entusiasme nous productes per oferir. No venem de tot. No busquem de tot. T'oferim una variada selecció de menjar i beure de qualitat, escollit amb criteri i ganes de seduir-te. Busquem proveïdors de confiança que actuen amb passió, dedicació i professionalitat. Sabem qui són, sabem què fan, com ho fan, i sobretot, per què ho fan.

 
LA NORMA ÉS LA QUALITAT
Escollim bons productes. Menjar bé és agradable i indispensable per viure millor. Per això triem i t'oferim bon menjar i beure. La qualitat per damunt de tot. Sempre.
“Que el teu aliment sigui la teva medicina, i que la medicina sigui el teu aliment”, Hipòcrates. La teva salut ens interessa. Una bona alimentació és la base d’una bona salut i, per tant, de qualitat de vida.
 

PRODUCTES DE PROXIMITAT
A garoina donem valor a la proximitat, als productes d'aquí. Ben fets i amb arrels properes. Amb ells compartim territori i te'ls apropem. Busquem productes en origen, prioritzant el producte de proximitat, amb el coneixement i la certesa de cadascun dels processos.
 
ACCESSIBILITAT
Estem dedicats a oferir els millors productes al millor preu possible.  Productes de qualitat i amb preus a l'abast de tothom. Consumir productes de proximitat suposa beneficis mediambientals, econòmics i socials. Treballar amb proveïdors locals fa que podem menjar més barat i, a més, vinculem la nostra manera de menjar al territori que ens és propi.
La relació que establim amb ells, ens permet tancar bons acords des de la perspectiva de compartir una visió del negoci basada en la prescripció i oferiment de productes que necessiten establiments com garoina per mostrar-se, posicionar-se i oferir correctament els seus productes dins el mercat.  A més, l'estreta relació amb l'empresa Aliments Congelats Friman ens atorga un “estatus” especial a l'hora de negociar amb ells les millors condicions de compra i servei en tot el que s'inclou dins del seu amplíssim catàleg. Perquè un gran volum de compres ens permet tenir preus molt competitius.
 


MENJAR, COMPRAR I APRENDRE
Estem per ajudar-te a menjar bé i a viure millor. Darrere de cada aliment hi ha un “per què” ple d'històries autèntiques que fa que entenguem el què mengem. Reforcem vincles amb les persones que ho fan possible.
 
ENS COMPROMETEM A SER HONESTOS
Tenim ple coneixement del què venem i servim a les nostres botigues. Volem que et sentis en bones mans. Treballem per ajudar-te, escoltar-te i atendre’t.
 


ALLÒ QUE ET RECOMANEM TÉ UNA RAÓ DE SER
Apostem per oferir una gamma de productes innovadors que són seleccionats tenint en compte el seu valor afegit i la bona relació qualitat – preu.
Es treballa coordinadament amb els proveïdors per adequar les ofertes i promocions a les necessitats dels nostres clients.
 

EFICAÇ SERVEI DE GESTIÓ I COMUNICACIÓ
El dia a dia de les botigues garoina va acompanyat d'un eficaç servei de gestió i comunicació que ens permet saber a l'instant les necessitats de cada establiment i així garantir l'abastiment necessari en cada cas.
Disposem d'una logística pròpia que, com a tal, coneix bé els establiments, el personal, i les peculiaritats de tots ells. Una logística al servei del “per què” i del “com” fem les coses a garoina. Aquest esperit de servei i eficiència és així tant pel que fa a l'abastiment de productes envasats que provenen del nostre propi centre de distribució, com per part dels petits productors que distribueixen ells mateixos els seus productes a cada garoina i també pel que fa a les comandes específiques i personalitzades de peix que cada botiga emet i que fem arribar directament de la Llotja o del Mercat Central del Peix.
 


Fer realitat aquests valors són la nostra marca. El què som, per què fem les coses i com les fem són el relat que volem compartir allà on som. La vocació de donar un bon servei, d’ajudar en el dia a dia a les persones amb naturalitat, amb convicció, i compartir-ho.
 
Vine, descobreix-ho i comprova-ho tu mateix. VOLEM VEURE’T AVIAT


ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.