+info
Fitxa normal

Salut i nutrició

T'agradaria poder millorar els teus hàbits i/o la teva salut? Entra en aquest apartat i busca entre els nostres consells. Uns consells explicats directament per la nostra dietista, Anna Torres i Borràs. En trobaràs de sorprenents! Perquè garoina no és només menjar, és viure. I és per això que no només venem, sinó que t'ajudem a viure millor.
Llet
La llet és un dels aliments més complerts, ja que conté la majoria de principis nutritius necessaris per l’organisme. Així, conté glúcids o hidrats de carboni representats per la lactosa o sucre de la llet, proteïnes i matèria grassa, en les següents proporcions:
Lactosa: 4,2%
Proteïnes: 3,1%
Matèria grassa: 3,2%
El seu valor calòric és aproximadament de 60 calories per cada 100 grams.
Les proteïnes de la llet són d’alt valor biològic.
La llet és també un aliment molt ric en calci. A més, conté bon nombre de vitamines  (A, grup B, D).
10 RAONS PER MENJAR PEIX
En la dieta mediterrània, el peix constitueix una peça imprescindible ja que:

1.- És un aliment molt nutritiu i recomanable per a totes les edats.

2.- Ens ofereix una oferta molt àmplia: dóna la possibilitat de provar diferents espècies i escollir la que més t’agradi.

3.- El seu contingut calòric és relativament baix.

4.- És una font de proteïnes complerta, conté aminoàcids essencials imprescindibles pel bon creixement i desenvolupament del nostre organisme.
PEIX I NENS
A partir dels nou mesos s’aconsella introduir el peix a la dieta dels nadons. Una manera de fer-ho és triturar-lo amb el puré de verdures, vàries vegades a la setmana, en substitució d’algunes tomes de carn.
Abans d’aquesta edat existeix un risc més gran de que el nadó pateixi al·lèrgia al peix i, si té antecedents familiars d’al·lèrgia alimentària, s’ha d’esperar a donar-li peix fins que el nadó tingui 1 any.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.