Receptes

ARRÒS MAR I MUNTANYA

Ingredients: 
320 g d’arròs
800 g de fumet
800 g de brou de pollastre 1⁄4 de pollastre
100 g de costella de porc 100 g de bolets
50 g de sipiones
3 gambes pelades
50 g de favetes con tades 1 ceba de Figueres
1⁄2 pebrot vermell
1 pebrot verd
2 dents d’all
50 g de mongeta o pèsols 2 carxofes
Oli d’oliva verge
All i julivert
Grau de dificultat: 
Fàcil
Racions: 
4 persones
Preparació: 

Enrossirem el pollastre i la costella i ho reservarem.
En el mateix oli farem un sofregit amb la ceba, l’all i els pebrots tallats bens  ns.
Un cop estigui fet hi incorporarem la carxofa, els bolets, les mongetes o pèsols i la carn rostida. Ho deixarem un parell de minuts a foc viu i afegirem l’arròs per anacar-lo.
Ho mullarem amb el fumet i el brou i ho cuinarem 10 minuts.
Mentrestant, a part saltejarem les sipiones amb l’all i julivert. Seguidament, ho dispo- sarem pel damunt i ho cuinarem 5 minuts més.
Un cop fet l’arròs, el deixarem reposar 2 minuts.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.