Receptes

ARRÒS MAR I MUNTANYA

Ingredients: 
320 g d’arròs
800 g de fumet
800 g de brou de pollastre 1⁄4 de pollastre
100 g de costella de porc 100 g de bolets
50 g de sipiones
3 gambes pelades
50 g de favetes con tades 1 ceba de Figueres
1⁄2 pebrot vermell
1 pebrot verd
2 dents d’all
50 g de mongeta o pèsols 2 carxofes
Oli d’oliva verge
All i julivert
Grau de dificultat: 
Fàcil
Racions: 
4 persones
Preparació: 

Enrossirem el pollastre i la costella i ho reservarem.
En el mateix oli farem un sofregit amb la ceba, l’all i els pebrots tallats bens  ns.
Un cop estigui fet hi incorporarem la carxofa, els bolets, les mongetes o pèsols i la carn rostida. Ho deixarem un parell de minuts a foc viu i afegirem l’arròs per anacar-lo.
Ho mullarem amb el fumet i el brou i ho cuinarem 10 minuts.
Mentrestant, a part saltejarem les sipiones amb l’all i julivert. Seguidament, ho dispo- sarem pel damunt i ho cuinarem 5 minuts més.
Un cop fet l’arròs, el deixarem reposar 2 minuts.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81
garoina Manresa, Passeig
................T. 93 876 20 11
garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16
garoina Manresa, Alcalde Armengou
................T. 93 836 28 85
garoina Barcelona
................T. 93 515 77 31

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.