Receptes

ARRÒS VEGÀ AMB ALLIOLI DE SOJA

Ingredients: 
200 g d’heura original o especiada 1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba
2 alls
2 tomàquets madurs 400 g d’arròs venere 1 l de caldo vegetal
Per l’allioli:
200 g de llet de soja 400 g d’oli de girasol 1 dent d’all
Sal
Suc de mitja llimona
Grau de dificultat: 
Fàcil
Racions: 
4 persones
Preparació: 
Tallarem i sofregirem les verdures, afegirem l’heura descongelada i tallada a la mida desitjada i la deixarem estovar.
Afegirem l’arròs, el cobrirem amb el caldo i ho deixarem bullir uns 15 minuts.
Ho recti carem de sal i pebre, si és necessari, i ho deixarem reposar uns minuts.
Per fer l’allioli, incorporarem els ingredients en un vas batedor i ho triturarem. Si el vo- lem mes espès podem afegir una mica més d’oli.
Emplatarem l’arròs i ho decorarem fent uns punts amb l’allioli. Recordeu que és un plat completament vegetarià.

ENCARREGA EL PEIX

Les nostres peixateres te'l deixaran net, tallat i a punt per endur-te'l a casa teva. Truca-les i estalvia't temps i cues!

garoina Sant Fruitós de Bages
................T. 93 873 74 81

garoina Santpedor
................T. 93 827 29 16

SUGGERIMENTS

Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer enviant-nos un correu electrònic a garoina@garoina.cat.

Les dades que ens facilitis només les farem servir per donar-te resposta i en cap cas quedaran emmagatzemades al nostre sistema per ser utilitzades amb altres finalitats. També pots consultar les nostres Condicions d’ús i la nostra Política de Privacitat.