El tàrtar és un plat a base de carn o *peix cru*, picat fi, amb un cítric (llima o llimona) i que es condimenta o aromatitza amb espècies i salses. La...
Aquest plat és una deliciosa manera de gaudir el sabor únic i la textura ferma del *bacallà Skrei*. Esperem que et sigui útil i que puguis sorprendre ...
Descarrega les receptes dels cursos que realitzem a * espai6 [1] * per als membres del *Club Garoina *en PDF. Cada mes t'oferirem delicioses i senzi...
Segons explica una llegenda, *l'origen dels bunyols de bacallà* es remunta al segle XIII, quan el rei *Ferran III* va assetjar la ciutat de Sevilla ...
El bacallà és un peix que dóna per a moltíssim, i sens dubte a Portugal saben com fer-ne honors. Entre totes les receptes típiques el bacallà a la p...
** Com menjar garoines ** Tradicionalment, les garoines es menjaven a la platja, acabades d’agafar. Es consumien entre grups d’amics que les anaven a ...
Si prepares aquest pastís de lluç amb llagostins, a més de triomfar segur, podràs tenir-lo a la nevera amb antelació. És una recepta excel·lent i mo...
Et proposem una recepta excel·lent “*Llenguado farcit de gambes amb carn magra de cranc acompanyat de formatge crema, vi i espècies*”. És un plat ab...